Picturesque

Pojam nikada nije bilo izazovnije predstaviti.

Druženje kakvo treba da bude.
Okupite drage ljude i uživajte u ovoj društvenoj igri koja je pomerila granice interakcije i kreativnosti.

KREATIVNOST

Kreativnost.- Pokažite saigraču pojam, koristeći pritom svaku asocijaciju koja Vam padne na pamet. Na koji način, s druge strane, određuje sama igra- crtanjem, zvukom ili pantomimom. Mozganje može da počne!

Kvalitet

Prelep dizajn. Praktičnost. To su osnove koje smo imali od početka i od kojih nismo odstupali. Nijedan detalj nije previdjen, ali cete s vremenom uočavati sve više malih, skrivenih detalja koji treba da vam dokažu jednu stvar- Beardbarians žele da uživate u svakom aspektu igre. Izdržljiva kutija,kvalitetna tabla za igru, prelepe kartice i dodaci… Vaše je samo da bacite kockicu.

Dinamična i Zabavna

Veličinu i broj timova sami birate. Vreme provedeno na pokazivanju pojma-ne! U tačno određenom i izazovnom vremenskom roku prikažite pojam ili prepustite red drugom timu! Zabava, kreativnost, takmičarski duh će se postarati da Vam vreme u igri proleti i da uvek želite još jedan krug!

To su osnove koje smo imali od početka i od kojih nismo odstupali. Zato smo dosta vremena proveli u izradi i doradi svakog od ovih aspekata: idealne veličine i materijala kartice, pažljivo biranih boja i detalja.
Krajnji proizvod će premašiti svako očekivanje!

01020304050607 08

BEARDBARIAN GAMES

Mi vam pružamo zabavu. Mi vam dajemo igre. Mi vas opustamo. Mi vas zasmejavamo. Mi se staramo da se osećate dobro. Mi vas navodimo na greh, i dajemo šansu da se odmah i pokajete. Mi vas stavljamo pod pritisak. Mi vas oslobađamo pritiska. Mi vas teramo da izađete iz sigurne zone i preuzmete rizik. Mi smo ovde zbog vas. Mi smo Beardbarian games!

© 2016-2017.Beardbarian Games Ltd.