Naša priča

1. Varvarin je čovek koji se smatra za necivilizovanog ili primitivnog. Ovaj opis obično predstavlja generalizaciju zasnovanu na popularnom stereotipu;varvarin može biti član bilo koje nacije za kojeg se misli da je je manje ciilizovan ili lošeg ponašanja… ali takođe može biti deo određene primitivne kulturne grupe…ili socijalne klase…kako unutar svoje nacije tako i van nje. Alternativno, oni mogu biti obožavani i romantizovani kao plemeniti divljaci. U figurativnom smislu, varvarin može biti individualni opis brutalne, okrutne i bezosećajne osobe.
izvor: Wikipedia

2. Imenica
2.1 U antičko vreme, pripadnik naroda koji ne pripada nekoj od velikih civilizacija.
2.2 Nekulturna ili prosta osoba
3. Pridev
3.1 Necivilizovani, sirov, divlji.
Izvor: Oxford rečnik.

Sada kada ste se podsetili šta su uvreženi stavovi o nekadašnjim varvarima, dozvolite da Vam pojasnimo šta i ko stoji iza kompanije i pokreta, sadašnjih Beardbarian Games-a nastalih 2016.godine u jednom bistrou u centru grada ispijajući kapućino, mokaćino i frapućino, onako varvarski do zadnjeg gutljaja.

Kao što se da zaključiti, istorija nije bila blagonaklona prema pripadnicima varvarskih naroda- smatrani su za proste, necivilizovane, neosetljive, direktne ljude pobunjeničkog duha. Sa izrazitom željom da ne podilaze nikome, da budu samo svoji, po svaku cenu. Iskreni ljudi, kako prema sebi tako i prema drugima, sa vrlinama i manama, pažljivi kada situacija to zahteva, a mi ćemo im pripisati i par naših atributa: istinoljubivi, čovekoljubljivi i altruistični.

Sa ovim izrazitim dualizmom na umu, došli smo do imena naše kompanije, koje spaja stvari koje volimo: brade, slobodan duh i igre.

Otkud sada brade? Pa, tiče se našeg rituala. Naime, kada krenemo u smišljanje novog projekta ili igre, počinjemo sa puštanjem brade. Što je duža-više sebe smo uložili u igru. I odmah da vam kažemo- stalno su prisutne na našim licima, kao i osmeh i zadovoljstvo jer imamo priliku da sa Vama podelimo naše vizije i pristup zabavi.

Istina, naše igre, kao ni mi sami, nisu za lenje puritance- uživacete u piću, direktnim pitanjima ili zahtevima, zabavi koja će Vas naterati na razmišljanje, ili tokom koje ćete nešto novo naučiti. Kao što smo već rekli- u svakome od nas čuči varvarin, baš kao i Beardbarian- osoba koji želi da bez stega uživa u igrama, druženju sa prijateljima, pokojoj čudnoj situaciji i pitanju. Čovek kome je dosta civilizacijskih normi, koje su ga stavile u kalup u kojem ne postoji nešto što oslobađa pritisak, nešto što će mu , barem na neko vreme, dati slobodu da bude sve ono što inače nije. Za sve takve ljude- tu su Beardbarian Games.

Ali, ko čini Beardbarian Games?

Beka – Profesor. Kreativni menadžer projekata. Autor. Čovek čije radne navike premašuje samo njegov intelekt. Kreator igara koje teraju na razmišljanje.

Miloš – Autor. Menadžer za saradnju sa klijentima. Majstor svih zanata. Hodajuća enciklopedija. Kreativnost mu nadmašuje jedino poriv da sve drži pod kontrolom. Kreator poročnih igara.

HEBEH – Dizajner. Menadžer marketinga i prodaje. Autor. Čovek čiju poslovnost premašuje samo njegova kreativnost. Koordinator našeg malog tima. Perfekcionista. Čovek koji ima najmanje varvarskih osobina u ovom trojcu. Ali, ne zadugo.

Sada kada smo sve to razjasnili, postoji jedna stvar po kojoj se razlikujemo od osoba sa početka ovog romana. Jedno mišljenje nam je važno, a to je Vaše. Cenjenih kupaca, igrača i simpatizera. Nemojte se ustručavati. Predlažite, kritikujte, savetujte, dajte ideje, možda i poneku pohvalu.

Znajte da nas tako činite još boljim, zadovoljnijim i srećnijim timom, jer jedno je sigurno-Beardbarian Games su tu za Vas i zbog Vas.

Beardbarian tim

Sa ovim izrazitim dualizmom na umu, došli smo do imena naše kompanije, koje spaja stvari koje volimo: brade, slobodan duh i igre.