Alkopoli

Testirajte svoju in/toleranciju na alkohol na pravi način!

Stvorena za zagrevanje za žurku. I samu žurku. i posle žurke.

Originalna

Beardbarian games Vam pružaju novu i inovativnu igru koja će utabati nove puteve alkoholizma, dok se u isto vreme odvaja od sličnih igara koje su zasnovane na principu: baci kockicu, pomeri figuru,popij. Naš pristup predstavlja konstantnu borbu sa samim sobom i drugim igračima. Pokažite ko ima iskustvo i izdržljivost, ko lako plane, višeiskrenosti uz malo alkohola u krvi, ko pokazuje odličan humor ili postaje preterano emotivan, jednom rečju- ko dominira nad drugima posle ispijene čašice.

Inovativna

Iako ova igra može biti igrana linearno poput sličnih igara, mi smo odlučili da podignemo zabavu na viši nivo, ubacivši špilove karata različite namene, što je potvrdilo našu početnu hipotezu- uživanje je višestruko uvećano ukoliko, pored opijanja i držanja za poslednju slamku samo-kontrole, morate da izvršavate zadatke, odgovarate na pitanja i igrate sporedne igre, a kao nagradu(ili kaznu), uživate u omiljenom piću. Otkrićemo Vam jednu tajnu: sa svakim novim krugom ova igra postaje sve bolja!

Dinamična

Shvatamo, želite da igrate alko-igru zbog alkohola. Ali ! Šta kažete da u isto vreme, sa iste table, igrate zasebne kartaške igre, koje se savršeno uklapaju i doprinose osećaju zajedništva, opuštenosti, rasterećenosti i pride Vas i Vaše saigrače nagone na smeh? Svaka od njih je brzopotezna, većina ne zahteva preterano mozganje i, što je najvažnije-svaka podrazumeva ispijanje omiljenog pića, bilo po kazni ili nagradi.

Prelepog dizajna, Kvalitetna. Praktična.

To su osnove koje smo imali od početka i od kojih nismo odstupali. Zato smo dosta vremena proveli u planiranju, izradi i unapređenju svake ove stavke. Kvalitetna kutija, prelepo dizajnirane i kvalitetne kartice, izdržljiva tabla koja je idealne veličine,sa savršenim balansom detalja na njoj- krajnji proizvod će premašiti svako Vaše očekivanje!

To su osnove koje smo imali od početka i od kojih nismo odstupali. Zato smo dosta vremena proveli u izradi i doradi svakog od ovih aspekata: idealne veličine i materijala kartice, pažljivo biranih boja i detalja.
Krajnji proizvod će premašiti svako očekivanje!

01020304050607 08

BEARDBARIAN GAMES

Mi vam pružamo zabavu. Mi vam dajemo igre. Mi vas opustamo. Mi vas zasmejavamo. Mi se staramo da se osećate dobro. Mi vas navodimo na greh, i dajemo šansu da se odmah i pokajete. Mi vas stavljamo pod pritisak. Mi vas oslobađamo pritiska. Mi vas teramo da izađete iz sigurne zone i preuzmete rizik. Mi smo ovde zbog vas. Mi smo Beardbarian games!

© 2016-2017.Beardbarian Games Ltd.