KARTE ISTINA ILI IZAZOV

Svaka ruža ima trn. Ova je prekrivena njima.
Beskompromisna, dinamična, zabavna, provokativna.

kvalitetne, prelepog dizajna, praktične.

INOVATIVNI FORMAT

Kultna, opuštena i draga društvena igra. Ono sto joj je trebalo je skupina nezavisnih učesnika, beskrupuloznih i samoproklamovanih stručnjaka u oblasti neprijatnih pitanja i neprikladnih dela koji će joj dati sansu da, po prvi put, bude stavljena u formi špila u centar pažnje tokom druženja.

Beskompromisna

Jedno načelo. Nema zabranjene teme. Nema pitanja koje neće biti postavljeno. Nema milosti. Nema pomilovanja. Svako pitanje je pažljivo prostudirano i provereno u stvarnom životu zarad maksimalnog efekta stida i srama.

Provokativna

Nema radnje ili kazne koja je dovoljno velika ili neprikladna za pokušaj izbegavanja iskrenog odgovora. Svaki pokušaj eskiviranja odgovora mora doći sa cenom koja treba da se plati. A ta cena treba da bude… pa možda ne velika, ali svakako dovoljna da poljulja i najveće samopouzdanje.

Dinamična

Napravljena tako da Vas inspiriše da na svako pitanje odgovorite iskreno i opširno, a svaku kaznu izvršite na Vama svojstven način. Vi, u dogovoru sa društvom, u potpunosti utičete na dinamiku igre. Možete je igrati brzopotezno, ali Vam mi svakako preporučujemo da odgovor na pitanje i objasnite, tako uključite i druge, te na taj način pokušate da dokažete da niste crna ovca u društvu.

To su osnove koje smo imali od početka i od kojih nismo odstupali. Zato smo dosta vremena proveli u izradi i doradi svakog od ovih aspekata: idealne veličine i materijala kartice, pažljivo biranih boja i detalja.
Krajnji proizvod će premašiti svako očekivanje!

01020304050607 08

BEARDBARIAN GAMES

Mi vam pružamo zabavu. Mi vam dajemo igre. Mi vas opustamo. Mi vas zasmejavamo. Mi se staramo da se osećate dobro. Mi vas navodimo na greh, i dajemo šansu da se odmah i pokajete. Mi vas stavljamo pod pritisak. Mi vas oslobađamo pritiska. Mi vas teramo da izađete iz sigurne zone i preuzmete rizik. Mi smo ovde zbog vas. Mi smo Beardbarian games!

© 2016-2017.Beardbarian Games Ltd.